Indkvartering

Solhøjgaard er bygget i 1920 og istandsat og moderniseret af flere omgange, senest i 2015. I dag fremstår det som et stort, lyst og brugervenligt hus, der kan anvendes hele året rundt.

Værelserne i hovedhuset

Hovedhuset rummer fire dobbelte soveværelser og et enkelt børneværelse, der ligger i forlængelse af et af dobbeltværelserne. Børneværelset har tre senge. Alle soveværelserne ligger på husets første sal, hvor der også er et stort badeværelse med toilet. Flere af dobbeltværelserne har desuden egen håndvask på værelset.

Hvert af soveværelserne i hovedhuset er individuelt indrettet med respekt for husets traditionelle stil. Mange af de rustikke retro-møbler og effekter har hørt til huset gennem flere år, og kombineret med stedvise opgraderinger af værelserne, er hvert gæsteværelse i dag en kombination af hyggelige minder fra “farmors tid” kombineret med moderne komfort.

‘Prinsesseværelset’ har udsigt til den store grønne plæne og til skoven.

Værelserne i ‘Stalden’

Stalden, der er beliggende lige ved siden af hovedhuset, rummer tre dobbeltværelser samt en ‘sovesal’ med seks sovepladser (sengekøjer).
I stalden er der desuden både et badeværelse med toilet samt et ekstra gæstetoilet. Alle dobbeltværelserne i stalden er basalt indrettet med natlampe, kommode til tøj og behagelige senge.
Til venstre fra sektionen med værelser ligger frokoststuen, der er et oplagt samlingssted til f.eks. morgenmad, frokost eller festmiddag ved større arrangementer. På første sal er der yogasal og konferencerum.

Staldbygningen rummer både gæsteværelser, frokoststue, yogasal, konferencerum
og meget andet.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: